Korábbi utasaink írták

Ágnes

Szuper kirándulás volt. Kultúra, természet, jó csapat, jó idő, minden egyben. Semmi ráerőltetès, sok szabadidő, közvetlenség, humor. Minden percét élveztūk.

Krakkó-Tátra kirándulás
2019

Olga

Mindent megkaptam, ami a programban volt; figyelembe vettèk az utasok kívánságait, rugalmasak voltak mindenben!

Kétnapos bledi kirándulás
2019

Lilla

Nagyon flottul ment minden, köszönjük szépen a körültekintő szervezést, és a kedvességeteket!

Egynapos opatijai kirándulás
2019

Ágnes

Maximálisan elégedett vagyok a szervezéssel és az utaskísérő munkájával.Nagyon jól éreztük magunkat. Még fogunk Veletek utazni! 🙂

Egynapos bledi kirándulás
2019

Enikő

Mindennel tökéletesen meg voltam elégedve, zökkenőmentes, szuper nap volt Rebekával.

Egynapos plitvicei kirándulás
2019

Barbara

Kicsit szkeptikusan álltam eddig az ilyen szervezett buszos utazásokhoz, de pozitívan csalódtam, nagyon szuper programok voltak, mi nagyon jól éreztük magunkat! Jövünk máskor is ☺️

Egynapos plitvicei kirándulás
2019

Éva

A tájékoztatás az iroda részéről korrekt volt. Az utaskísérő figyelmes, kedves, munkája mindenre kiterjedt. A busz és a szállás minőségi, a sofőr értette a dolgát. Élmény volt az utazás.

Egynapos plitvicei kirándulás
2019

Bernadett

Nagyon jól szervezett volt minden. Matyi, az idegenvezető és a sofőrök is szuperek voltak.

kétnapos plitvicei kirándulás
2019

Brigitta

Rendelkezésemre állt mindenki. Kérdésemre mindig megfelelő választ kaptam. Megfelelően elmondott mindent az idegenvezető. Pontosságot mindig betartotta.

kétnapos plitvicei kirándulás
2019

Krisztina

Köszi ezt a 2 napos szlovén kiruccanást, nagyon imádtam 🙂

kétnapos bledi kirándulás
2019

Dávid

Utaskísérőnk (Noémi) nagyon hozzáértő, segítőkész, kedves, felkészült és közvetlen volt. Szintén kedves volt a buszsofőrünk is, és nagyon jól vezetett. Utastársaimmal jó hangulatú, kellemes légkör alakult ki. Köszönöm Pandago!

kétnapos bledi kirándulás
2019

Alexa

Mindennel elégedett voltam, kényelmes volt a busz, az utaskisérő mindenről tájékoztatott, Plitvice lenyűgöző volt. Köszönjük a lehetőséget!

egynapos plitvicei kirándulás
2019

Erika

Nagyon meg voltam elégedve az utaskísérőnkkel. Nagyon készséges, segítőkész volt. A busz is kényelmes.

egynapos bledi kirándulás
2019

Éva

A szervezés /tájékoztatás, program, szervezés, megvalósítás/ hibátlan volt. Akik a programban részt vettek /sofőrök, idegenvezető, utaskísérő – Ádám – hozzájárult, hogy nagyon jól érezzük magunkat. Köszönöm.

kétnapos plitvicei kirándulás
2019

Andrea

Nagyon kedves volt az utaskísérőnk, Ádám.
Nagyon türelmes, segítőkész.
A busz kényelmes, jól felszerelt, és a sofőrök is nagyon kedvesek, türelmesek.
Köszönjük szépen ezt a gyönyörű Plitvicei utat.
Mindenkinek ajánlani fogom.

kétnapos plitvicei kirándulás
2019

Éva

Az utaskísérő  – Ádám –, a sofőrök, az idegenvezető gondoskodása, figyelme, szakértelme nagyban hozzájárult ahhoz, hogy nagyon jól érezzük magunkat Zágrábban és Plitvicén. Sok szép élménnyel lettünk gazdagabbak.

Kétnapos Plitvicei kirándulás
2019

Évi

Nagyon szuper volt veletek Prágában! Tökéletes szervezés, szuper busszal, sofőrökkel, és nem utolsó sorban szuper utaskísérővel, Ádámmal! Legközelebb is veletek megyek! 👍

prágai városnézés
2018

Zsófia

Az utaskísérő, Ádám kedves, udvarias, tájékoztató volt, szívesen utazom vele máskor is. A sofőrök munkájával is elégedettek voltunk. A busz kényelmes volt, szívesen utaztunk ilyen busszal.

prágai városnézés
2018

Judit

Szívesen utazok még veletek és másoknak is foglak ajánlani titeket. Tetszik ez a fiatalos, ezzel együtt nagyon precíz, kommunikatív stílus.

plitvicei kirándulás
2018

László

Tényleg azt kaptam, amit ígértetek! Pontos érkezés, laza, fiatalos stílus a szervezésben. Csodálatos napot töltöttünk el! Köszönjük!

plitvicei kirándulás
2018

Andrea

Tapasztalt utazó vagyok,de ilyen kedves és figyelmes utaskísérővel,mint a Matyi még nem találkoztam! Mindenkire nagyon odafigyelt! A sofőrök ügyesen és biztonságosan vezettek! A busz kényelmes volt! Szuper volt az egész! Legközelebb is veletek fogok utazni! Köszönöm szépen!

plitvicei kirándulás
2018

Tamás

Szuper idő, gyönyörű helyszínek, jó fej sofőrök, készséges és kedves utaskísérő… bakancslistás álmomat valósítottátok meg… köszönöm!!!!

bledi kirándulás
2018

Sándor

Maximálisan meg voltam elégedve mindennel! Pont ez volt az elvárásom. Mindenki kedves volt, barátságos és mindent megtettek, hogy jól érezzük magunkat. Segítőkész volt az idegenvezető és nagyon szimpatikus! A szállás kifogástalan volt. Az ételek nagyon finomak voltak!

kétnapos plitvicei kirándulás
2018

Sanyi

Nagyon jól éreztük magunkat a kirándulás alatt! A sörgyár látogatás kiváló! A szállás és az ellátás nagyon jó!

kétnapos plitvicei kirándulás
2018

László

Ádám, az utaskísérőnk remekül végezte munkáját, felkészült volt és remekül terelgette is az utazókat. Le a kalappal előtte. Zágrábban Eszter, az idegenvezető rengeteg információt átadott számunkra. Príma út volt.

kétnapos plitvicei kirándulás
2018

Andi

Mindenkinek szívből ajánlom. Megbízható szuper kis csapat. Kiváló szolgáltatás, biztonságos, kényelmes utazás, felejthetettlen élmény. 👍😍

kétnapos plitvicei kirándulás
2018

Ilona

A Plitvicei-tavaknál jártunk a Pandago szervezésében, okt.20-21-én. Profi szervezés, fantasztikus szállás, remek sofőr, magabiztos utaskísérő! Ádám tökéletesen szót értett mindenkivel! Az út minden várakozásunkat felülmúlta!

kétnapos plitvicei kirándulás
2018

Julianna

Nagyon tetszett minden! Klassz volt az út: profi sofőrrel, fini vacsi, városnézés, profi idegenvezetővel, klassz szálláshely, remek szervezés. Utaskísérőnk fáradhatatlanul tájékoztatta, terelgette a népet. Köszönjük, szívesen megyünk legközelebb is!

prágai városnézés
2018

Zsolt

Szuper volt minden: a szállás, a sör vacsora, az idegenvezetés, a koncert, a póló, na és persze az utaskísérő is!
Csak így tovább, még találkozunk!

prágai városnézés
2018

Attila

A szállodai elhelyezés pozitív meglepi volt! Az idegenvezetéses városnézés profi volt (fülecs, infó, úthossz). Rebekával utaztunk, nagyon talpraesett utaskísérő! Még találkozunk az tuti!!! Köszönöm.

prágai városnézés
2018

János

Minden szupi volt. Vacsora, a hotel és városnézés príma volt. Az idegenvezető igazán profi, körültekintő, mindenben pont megfelelő volt. Az utaskísérő körültekintő, figyelmes, kedves, gondoskodó. A pilóta igazi profi, tájékozott, pontos, megbízható. Információ e-mailban, szóban, sms-ben mindig pontos. Gratula a szervezéshez!!!

prágai városnézés
2018

Évi

Mi 15-en utaztunk Plitvicére! Mindannyiunknak a nevében mondom, hogy nagyon nagyon jól éreztük magunkat! Az utaskísérőnk maximálisan segített mindenben, néha nagyon hülye kéréseinket is maximálisan teljesítette, mindent pontosan elmondott és mindenről tájékoztatott bennünket! Tökéletes volt! A busz is rendben volt, a pilóta is nagyon jól vezetett! Köszönjük szépen!

plitvicei kirándulás
2018

Anikó

Kellemes napot töltöttünk együtt. Szerintem a szervezés kitűnő volt! Úgy gondolom, hogy ez egy jó csapat. A kísérőink igazán kitettelek magukért, megfelelően lettünk tájékoztatva mindenről. Figyeltek ránk, bevárták a lemaradt embereket, le a kalappal előttük! Rengeteg fotót készítettek a csoportról. 🙂 További izgalmas és tartalmas kirándulásokat kvánok!

plitvicei kirándulás
2018

Gábor

Ez a csapat fantasztikus! Az utazás előtt és közben a tájékoztatás kifogástalan volt. Mindenről időben kaptunk információt! A busz állapota tökéletes volt és tiszta. A sofőrök jól és biztonságosan vezettek, és időben értünk Plitvicére is és haza is! Az utaskísérő tündéri volt, tájékoztatott mindig mindenről időben. Köszönjük!

plitvicei kirándulás
2018

Andrea

Korrekt, gyors tájékoztatás, laza, közvetlen stílus, megnyugtató szervezés, kedves, felkészült utaskísérő és ámulatba ejtő, meseszép hely!! Ajánlom mindenkinek!

plitvicei kirándulás
2018

Laci

Az utazást megelőző tájékoztatás minden igényt kielégített! A hirdetés, az utazást megelőző kérdéseimre küldött nagyon precíz és gyors válasz minden reményt megteremtett egy remek úthoz. Ez minden ilyennel foglalkozó iroda elé példaként állítható!

plitvicei kirándulás
2018

Anna

Tökéletes hétvégi kikapcsolódást terveztünk — sikerült. Köszönjük.

plitvicei kirándulás
2018

Zsuzsanna

Kedves Szervezők!🙋 Nem is tudom, hogy hol kezdjem el, mert még mindig az élmény hatása alatt vagyunk.
Tegnap, 2018.05.26-án voltunk a Plitvicei Tavaknál kirándulni. Imádjuk a zuhogó vízeséseket, az utazás felejthetetlen élményt nyújtott számunkra!
Először jártunk a Plitvicei tavaknál, de nem utoljára. Még ott megbeszéltük a férjemmel, hogy ide visszajövünk mégegyszer, egy másik évszakban is látni szeretnénk.
Az utazásunk előtt kellő információt kaptunk e-mailben és sms-ben. Így nem izgultunk a buszos utazásunkért, a jegyünkért és a biztosításunkért sem. Az utazás előtti tájékoztatások és információk kiváló értékű, 5*-os.
Már napokkal az indulás előtt hasznos információkkal láttatok el bennünket, és a kérdéseinkre is válaszoltatok. (pl: személyes iratok, étkezési lehetőségek, árak, árfolyamok, várható időjárás, kényelmes ruházat, lábbeli…stb.), hogy mi is felkészülten érkezzünk a kirándulásra és csoda szép napot tölthessünk a nemzeti parkban.
Az utaskísérőnk Noémi volt, aki felkészülten érkezett és fogadott bennünket a felszállásnál. Nagyon kedves, aranyos, mosolygós, humoros, segítőkész volt a kirándulás közben. Az érkezés előtt egy rövid ismertetővel is készült a Plitvicei-tavak történetéről, mely fontos ismertető volt számunkra és a kirándulók számára is. Legközelebb is vele szeretnénk utazni!
Az autóbusz új, biztonságos (biztonsági övvel, az utasok biztonságáért), belüről nagyon szép és kényelmes volt. Az autóbuszvezetők biztonságosan szállítottak bennünket, velük a világ végére is elutaznánk.
Köszönjük a lehetőséget, a csoda szép kirándulást. Felejthetetlen élményekkel tértünk haza, mely egy örök emlék marad! Mindenkinek ajánlani foglak titeket!
plitvicei kirándulás
2018

Ilona

Párommal és két gyermekemmel (7 és 12 éves) utaztunk a Plitvicei tavakhoz. A parkban hajókáztunk, buszoztunk és hatalmasat túráztunk. A 33 fokban, összesen 17,5 km-t sétáltunk, 25000 lépést tettünk meg. A Nemzeti Park páratlan szépsége, növény- és állatvilágának gazdasága, a tavak, vízesések, zúgók, források és barlangok tarkította vadregényes tája olyan volt, mintha egy meseországba csöppentünk volna. Felejthetetlen élményekkel, több mint 250 db fotóval és videóval tértünk haza. Lepkéket kergettünk, kacsákat etettünk, egészen különleges halakat fedeztünk fel a kristálytiszta tavak vízében. Bár hétfőn visszatértünk a „szürke hétköznapokba”, mégis hallom a vízesések zubogását, ami szupererővel tölt fel minden percben. Kihagyhatatlan élmény!

plitvicei kirándulás
2018

Szilvia

Minden szuper volt! A hely maga volt a paradicsom! Az értesítéseken át, az információáramláson át minden nagyon rendben volt! Az utaskísérő kedves és kimondottan készséges volt, egy rossz szót nem tudok mondani! A sofőr precízen vezetett!! Minden úgy történt ,ahogy az ember általában várja: tökéletesen!!! Köszönöm ezt a feldhetetlen élményt/élményeket!!! Csak így tovább! 🙂

plitvicei kirándulás
2018

Ágnes

Tényleg profin volt megszervezve, Noémi, az utaskísérő mindig mosolygott, segitőkész tájékoztatása egyértelmű és érthető volt. Mindenre volt elég idő: nézelődni, vásárolni, pihenni… A Busz kényelmes volt, a sofőrök pedig csúcsok.

plitvicei kirándulás
2018

Mátyás

Ez a hely tényleg gyönyörű! Azt hittem, hogy csak túloznak, amikor azt irják Plitvicéről, hogy a világ 10 legszebb helye között van. Biztosan megyünk még veletek máshova is!

plitvicei kirándulás
2018

Ági

Utazás előtt kellő információt kaptunk, így induláskor már nem kellett izgulnunk, se a jegyünk, se a biztosításunk miatt. Az utaskísérő felkészülten érkezett és rugalmasan kezelt minden helyzetet, a busz pedig a vártnál is kényelmesebb volt.
Az utazás előtti e-mailes tájékoztatás példaértékű, hiszen már napokkal előbb hasznos infókkal láttak el bennünket (várható időjárás, étkezési lehetőségek, árak, parkon belüli közlekedés…).
Azért esett a választásunk rátok, mert Ti kifejezetten a parkra fektettétek a hangsúlyt és reális idővel számoltatok annak bejárására. Rengeteg utazási iroda szervez Plitvicére utat, de max. 3-4 órát terveznek a parkban eltölteni és aztán továbbmennek városnézésre. Így az esti utazással, a kora reggeli, nyitásra történő érkezéssel és a 8 órás parklátogatással együtt messze Ti vagytok a legjobb ajánlat azok számára, akik kizárólag a park miatt szeretnének Horvátországba látogatni. Legközelebb is utazunk Veletek 

plitvicei kirándulás
2018

Tamás

Kellő tájékoztatást kaptunk mindenről,  utaskísérőnk/sofőrünk készségesen válaszolt minden kérdésünkre. Az egész napot kirándulással töltöttük, rengeteg szebbnél szebb vízesés és tükörtiszta, néhol igen mély tavak között. Gyönyörű hely, ajánlom mindenkinek, megéri ellátogatni!

plitvicei kirándulás
2018

Krisztina

A szervezés kitűnő volt, az utazás előtti kérdéseimre gyorsan kaptam választ, Noémi, az utaskísérő pedig tünemény 🙂 

plitvicei kirándulás
2018

Csaba

Mind az utazás előtti, mind az utazás közbeni tájékoztatás és segítségnyújtás maximális volt. Minden kérdésünkre, kérésünkre kaptunk választ, melyet nagyon szépen köszönünk. 🙂 🙂 🙂Köszönjük, hogy a sofőrök biztonságosan és balesetmentesen utaztattak bennünket.

plitvicei kirándulás
2018

Tamara

Minden rendben volt, kellő tájékoztatást kaptunk mindenről, utaskísérőnk, sofőrünk készséges, kedves volt. Csodálatos hely, minden pénzt megérő kirándulás! 

plitvicei kirándulás
2018