Hello, itt a PANDAGO csapata!

2015 óta utazunk az Adriai-tengerre és a Plitvicei Nemzeti Parkba, eleinte egynapos, jövünk-megyünk típusú kirándulásokat szerveztünk. Majd több alkalommal kiruccantunk Prágába is, többnapos városnézésre.

Azóta számtalanszor kérdezték tőlünk, van-e lehetőség további többnapos utazásokra. És íme! Összeraktuk!

Elsőként sörgyárlátogatással és -kóstolóval egybekötött plitvicei, valamint bledi kirándulásunk vált elérhetővé –, vidám pandáinkkal már többször is ellátogattunk ezekre a helyszínekre.

Kínálatunk tovább bővült izgalmas városnézésekkel, amelyek mindig tartogatnak valami meglepetést, valami eltérőt a szokásostól. Nálunk nem az esernyőt követve és a templomok történelmét hallgatva telnek a városnézések! De nem lövünk le mindent előre!

Vannak már olyan kirándulásaink is, ahová az igazán vagány és extrém szórakozást kedvelő pandákat várjuk! Ilyenek a bobozós, zipline-os, mountaincartos, hajtányos és raftingosutazásaink.

Az adrenalinbomba bevitele mellett a pihenésre és maximális feltöltődésre wellnessprogramjainkkal adunk lehetőséget, amelyekbe csepegtettünk egy kis bor- vagy sörkóstolást is.

Nyárra tervezünk többnapos tengerparti kiruccanásokat, jó hangulatú sütögetéssel egybekötve. Persze ez még nem a teljes ötlettárunk, de nem árulunk el mindent előre! 🙂

Addig is tarts velünk, és érezd magad nagyon jól!

A korábbi útjainkról kapott visszajelzéseket itt találod.